Deloitte kondigt een omzet van 31,3 miljard US dollar aan

20:52 |

NEW YORK, 20 september 2012 /PRNewswire/ -- Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) kondigde vandaag voor het geheel van memberfirms een omzet aan van 31,3 miljard US dollar bij afsluiting van het boekjaar op 31 mei 2012, de hoogste omzet die ooit door het netwerk werd geboekt. De totale omzet steeg 8,6 procent in US dollar en 8,3 procent in lokale valuta: de sterkste omzetstijging sinds 2008. Er was sprake van groei voor Deloitte-memberfirms in de drie grote geografische gebieden, met uitzonderlijke resultaten voor AziĆ« en het Stille Oceaangebied, Noord- en Zuid-Amerika en een aantal ontwikkelingsmarkten, voor alle branches en alle sectoren.
"Complexiteit, ontwrichting en snelle veranderingen vormen een nieuwe realiteit voor onze memberfirmklanten Ʃn voor de activiteiten van Deloitte zelf," verklaarde Barry Salzberg, wereldwijde CEO van DTTL. "Het succes van Deloitte in het afgelopen jaar is te danken aan aangepaste zakelijke strategieƫn volgens de behoeften van de klant en flexibiliteit ten opzichte van de steeds veranderende vereisten van een dynamische markt."
Ontwikkeling van leiderschap – een katalysator voor groei
Deloitte blijft focussen op het aanwerven, ontwikkelen en behouden van toptalent als drijvende kracht achter de uitbreidende activiteiten. In het boekjaar 2012 werden door het netwerk 51.400 professionals aangeworven, waarmee het totale aantal werknemers wereldwijd nu meer dan 193.000 bedraagt en de organisatie goed op weg is om de groeitarget van 250.000 werknemers te behalen tegen het boekjaar 2015.
Naast de continue focus op aanwervingen, investeert Deloitte zwaar in de ontwikkeling van leiderschap wereldwijd, ook ter ondersteuning van strategieĆ«n om erkend te worden als Ć©Ć©n van de globale toporganisaties die leiders van het hoogste niveau leveren. Dit streven is duidelijk in de Deloitte University, een faciliteit voor opleiding en ontwikkeling ter waarde van 300 miljoen US dollar net buiten Dallas, Texas. Hier komen Deloitte-professionals samen om contacten te leggen, ideeĆ«n te delen en nieuwe, innoverende oplossingen te identificeren en uit te bouwen, om zo een antwoord te bieden op de kritieke en complexe uitdagingen van de huidige globale markten. Afgelopen jaar verwelkomde de Deloitte University meer dan 40.000 professionals uit 70 landen.
"Deloitte heeft altijd al toptalent wereldwijd aangetrokken en weten te houden", zegt Roger Dassen, Global Managing Director, Clients, Services and Talent bij DTTL. "Rekening houdend met de onzekerheid op de markt, de toenemende regelgeving en de competitieve arbeidsmarkt, is het bijzonder belangrijk dat Deloitte een vooraanstaande positie blijft innemen en haar werknemers opleidt en voorziet van de nodige middelen om klanten te bedienen."
Continue investering in kwaliteit 
Onafhankelijke audits zijn cruciaal om de publieke en kapitaalmarkten te beschermen. Deloitte is trots op deze belangrijke rol voor auditors en Deloitte-memberfirms investeren in hun auditactiviteiten om de kwaliteit ervan continu te verbeteren. Deloitte voorziet uitgebreide training en opleiding van haar personeel op technisch en regelgevend gebied en over professionele ethiek en onafhankelijkheid. Het netwerk werkt constructief samen met toezichthouders en andere belanghebbenden wereldwijd, om hervormingen door te voeren voor een steeds betere auditkwaliteit.
Impact creĆ«ren aan de hand van olympische en paralympische relaties 
In het boekjaar 2012 heeft Deloitte haar engagement in olympische en paralympische bewegingen uitgebreid door strategisch inzicht en professionele diensten te leveren aan de nationale comitƩs van de Spelen. Professionals van Deloitte leverden diensten van elk competentiegebied van het netwerk, inclusief organisatorisch ontwerp, risicobeoordeling en duurzaamheid.
Deloitte UK vormde een wezenlijk deel bij de totstandkoming van de Olympische Spelen en de Paralympics van Londen 2012. Achthonderd professionals van Deloitte UK hebben 750.000 uur expertise bijgedragen tot de Spelen, met onder meer een inkoopvoorziening voor de aankoop van meer dan £ 700 miljoen (ongeveer 1,1 miljard US dollar) goederen en diensten en een programma om de operationele paraatheid van 's werelds grootste vredesevent ooit te testen. Het London 2012-verhaal van Deloitte is een echte showcase voor de combinatie van talent en ervaring die Deloitte biedt voor elke zakelijke uitdaging.
Groei binnen elke branche en sector 
Deloitte levert advies aan ondernemingen in uiteenlopende sectoren en branches, diensten voor verzekering en herstructurering, hulp bij de toepassing van nieuwe technologieĆ«n en positionering met het oog op groei. In het afgelopen jaar kon Deloitte meer dan 75 procent van de Global Fortune 500 onder haar klanten rekenen voor het aanpakken van soms uiterst complexe zakelijke kwesties.
In het boekjaar 2012 stelde Deloitte groei vast in alle branches en sectoren, met respectievelijk 15 procent en 13,5 procent groei in de omzet voor financieel advies en consulting.
Verdeling van de groei volgens branche en sector (samengevoegd voor de memberfirms, in US dollar):
  • Financial Advisory Services leidde de portefeuille, met een groei van 15 procent. Deze groei was te danken aan verschillende belangrijke grens- en afdelingoverschrijdende engagementen met klanten en aankopen die de mogelijkheden op prioritaire markten uitbreidden.
  • De omzet voor Consulting nam toe met 13,5 procent. Deze groei werd bewerkstelligd door klanten te helpen bij uiterst complexe uitdagingen, zoals reageren op veranderingen van de markt, de sector en de regelgeving en door uitbreiding naar nieuwe en opkomende markten te ondersteunen. De groei werd sterk gedreven door de vraag naar dienstverlening rond Business Intelligence, Enterprise Applications, Finance Transformation, M&A en HR Transformation.
  • De omzet van Accountancy steeg 6 procent. Audit kende de snelste groei op de prioritaire markten, met name in AziĆ« en het Stille Oceaangebied, waar Deloitte uitstekend gepositioneerd is om aan de behoeften van de snelst groeiende sectoren te voldoen. ERS dreef de groei - met groeipercentages van twee cijfers in elke regio en sector - onder de invloed van factoren zoals verhoogde regelgevingsdruk, positieve noteringen van analisten en een groter besef van het belang van geoptimaliseerd risicomanagement.
  • De omzet voor Belastingadvies groeide 4 procent. De groei steunde op de voortgezette implementatie van modellen voor verbeterde service in zowel Compliance & Reporting als Advisory services, evenals op de introductie van nieuwe dienstverleningen - vooral op prioritaire markten - om klanten te helpen bij het beheer van complexe, snel veranderende economische en fiscale omgevingen. De groei werd ook gedreven door een toename van grensoverschrijdende diensten voor consulting en een sterke groei in AziĆ« en het Stille Oceaangebied.
  • Sector: De snelst groeiende sector was Energy & Resources, met een omzetstijging van 24 procent. Life Sciences & Health Care steeg 13 procent, Consumer Business & Transportation 11 procent en Financial Services 10 procent. Financial Services was goed voor meer dan een vierde van de totale omzet van de sector.

De groei in de verschillende sectoren en branches werd verwezenlijkt ondanks de moeilijke marktomstandigheden wereldwijd, vooral in Europa. De groei was vooral te danken aan de capaciteit van Deloitte om een consistente set van tools te bieden aan de memberfirms, overeenkomstig de doelstelling van haar globale strategie.
Geografische performance (samengevoegd voor alle memberfirms, in US dollar):
  • De omzet van AziĆ« en het Stille Oceaangebied steeg 16,3 procent, een resultaat waarmee het voor de achtste maal op rij de snelst groeiende regio is. Deloitte India steeg 19 procent in lokale valuta. De helft van de memberfirms in de regio, inclusief Deloitte China, kon rekenen op een groeipercentage van twee cijfers.
  • De omzet voor Noord- en Zuid-Amerika steeg 7,9 procent. De memberfirm LATCO* steeg 16,3 procent. Deloitte United States steeg 9,1 procent.
  • De omzet voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika steeg 6,4 procent. Memberfirms in Afrika, Noorwegen, Griekenland en Luxemburg konden allen een groeipercentage van twee cijfers voorleggen in lokale valuta. Deloitte UK steeg 11 procent in lokale valuta.

"In een moeilijke economische omgeving kwam 1,4 miljard US dollar van de totale groei van 2,5 miljard vorig jaar van memberfirms in de drie grootste economieĆ«n van de wereld," zegt Salzberg. "Ik meen dat dit benadrukt hoe Deloitte niet alleen sterker wordt op strategische markten met een grote groei, maar ook blijft evolueren op gevestigde markten wereldwijd."
Strategische investeringen voor groei
  • Strategische marktenprogramma Als onderdeel van de globale benadering om de capaciteit van memberfirms voor naadloze, grensoverschrijdende service van wereldklasse te bevorderen, heeft het netwerk 750 miljoen US dollar voorzien voor investering in strategische markten over de volgende drie jaar. Het investeringsprogramma beoogt om de dienstverlening aan de klant en de capaciteiten van de sectoren verder uit te bouwen, de aanwerving en inzet van toptalent te ondersteunen en innoverende diensten met een multidisciplinair aanbod samen te stellen.
  • Aankopen Deloitte rondde afgelopen jaar met succes 30 strategische aankopen af in sleutelmarkten en groeigebieden, onder meer voor Digital, Analytics, Financial Advisory en Consulting, ter ondersteuning van de mogelijkheid voor memberfirms om te beantwoorden aan de immer evoluerende behoeften van de klanten.
  • Deloitte Audit: Deloitte Audit is een globale transformatie ter waarde van 300 miljoen US dollar, die gespreid over meerdere jaren de kwaliteit van de dienstverlening voor audits verbetert door gericht en efficiĆ«nt te focussen op de belangrijke risico's voor de klant. Deloitte Audit wordt toegepast in 18 van de grootste Deloitte-memberfirms. De geoptimaliseerde benadering van audits en geavanceerde technologie en tools zullen ongeveer een kwart van de totale auditinkomsten van de memberfirms vertegenwoordigen tegen het einde van het boekjaar 2013.

"Om waarde en groei te bewerkstelligen, combineert Deloitte een grote intrinsieke waarde gebundeld met inzicht in de klant en dienstverlening op maat," verklaart Salzberg. "Innovatie en opportuniteit zullen het komende jaar bepalen, voor klanten van zowel Deloitte als de memberfirms."
Bekijk dit bericht online op www.deloitte.com/2012revenues
"Deloitte" betekent in dit bericht "memberfirms van Deloitte Touche Tohmatsu Limited".
"Netwerk" betekent in dit bericht "Deloitte Touche Tohmatsu en haar memberfirms".
*(LATCO omvat memberfirms van Argentiniƫ, Paraguay, Uruguay, Peru, Ecuador, Colombia, Venezuela, Panama, Guatemala, Costa Rica en Nicaragua.)
Over Deloitte 
Deloitte verwijst naar een of meerdere bedrijven binnen Touche Tohmatsu Limited, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in het VK, en het netwerk van haar memberfirms, die elk een juridisch aparte en zelfstandige eenheid zijn. Bezoek www.deloitte.com/about voor een meer gedetailleerde beschrijving van de wettelijke structuur van Deloitte Touche Tohmatsu Limited en haar memberfirms.
Deloitte biedt diensten op gebied van accountancy, belastingadvies, consulting en financieel advies aan publieke en private klanten in uiteenlopende sectoren. Het wereldwijde Deloitte-netwerk van memberfirms in meer dan 150 landen biedt capaciteiten van wereldniveau en diensten van hoogstaande kwaliteit, om klanten te voorzien van het nodige inzicht om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan. De meer dan 195.000 professionele medewerkers van Deloitte streven er allen naar om dezelfde norm van uitmuntendheid te handhaven.
Resultatenverdeling van het Deloitte boekjaar 2012 volgens regio en afdeling 
(samengevoegd)

Regio
Miljard $
US dollar 
groei
Lokale 
groei
% van de omzet
Noord- en Zuid-Amerika
15,5
7,9%
8,2%
49,4%
Aziƫ en het Stille Oceaangebied
4,9
16,3%
12,3%
15,7%
EMEA
10,9
6,4%
6,7%
34,9%
Totaal
31,3
8,6%
8,3%
100,0%





Afdeling
Miljard $
US dollar 
groei
Lokale 
groei
% van de omzet
Accountancy
13,0
6,1%
5,7%
41,6%
Consulting
9,7
13,5%
13,3%
31,0%
Financial Advisory
2,7
15,0%
14,2%
8,6%
Belastingadvies
5,9
3,9%
3,7%
18,8%
Totaal
31,3
8,6%
8,3%
100,0%





Subregio
Miljard $
US dollar 
groei
Lokale 
groei
% van de omzet
Noord-Amerika
14,2
8,3%
8,3%
45,3%
Latijns-Amerika
1,3
4,1%
7,0%
4,2%
Aziƫ en het Stille Oceaangebied
4,9
16,3%
12,3%
15,7%
Europa
10,0
6,2%
6,2%
32,1%
Midden-Oosten
0,3
4,6%
4,9%
0,9%
Afrika
0,6
9,8%
16,7%
1,9%
Totaal
31,3
8,6%
8,3%
100,0%

Het is mogelijk dat de samengetelde percentages niet gelijk zijn aan 100 door afronding.

PR Newswire (http://s.tt/1nQni)

0 comments:

Post a Comment